Holder du af løbetræning, men oplever, at du har svært ved at holde på vandet undervejs?
Hvis du gør, er du slet ikke alene. Vi ved, at rigtigt mange kvinder har problemer med lækage under løb. Desværre er det ikke noget, der tales så meget om og det vil vi gerne ændre på.
Derfor håber vi, at du vil hjælpe os med at sætte fokus på problemet ved at svare på følgende spørgeskema.
Som tak for dit bidrag har du mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde super hjælpemidler til bækkenbunden. Du kan vinde
* bækkenbundstræner med vibrationer eller
* vaginale inkontinens tamponer, der holder dig tør på turen.
Vi trækker én vinder om måneden blandt indkomne besvarelser i perioden februar-juni. Du deltager anonymt og dine kontaktinformationer bliver slettet efter afsluttet konkurrence.
Tak for dit bidrag.
Kærlig hilsen
Props & Pearls

Question Title

* 1. Hvad er din alder

* 2. Hvordan oplever du inkontinens under løb? (sæt gerne flere krydser)

* 3. Hvor langt løber du (antal km pr. løbepas)?

* 4. Hvor ofte løber du?

* 5. Hvor generende oplever du problemet med læk under løb (hvor 1 = slet ikke generende og 5 = meget generende)

* 6. Har det at du lækker under løb ændret dine løbevaner? (sæt gerne flere krydser)

* 7. Har du prøvet at mindske lækagerne ved at lave flere knibeøvelser?

* 8. Hvor meget har knibeøvelser hjulpet dig til at blive bedre til at holde tæt når du løber? (hvor 1= har ikke hjulpet, 5 = har hjulpet meget)